Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur vågar du!


Klä av mig med naken

Blottlägga mitt sköte

Se in i mitt inre

Med bara en blick.


Hur vågar du?



Eller är det jag som ger dig en inbjudan för att

Att du skall våga se, ta och röra vid mig.




Fri vers av Silverstjärnan
Läst 340 gånger
Publicerad 2009-04-14 09:20



Bookmark and Share


    Tea Alex VIP
Ja precis så.
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Silverstjärnan
Silverstjärnan