Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oss mellan raderna

Den största paniken var du.
Den största bluffen var jag.

Var det nåt du aldrig hörde.
Var det nåt jag aldrig sa.

Är det tvåsamhet du känner.
Är det ensamhet jag har.




Fri vers av Toro
Läst 636 gånger
Publicerad 2005-09-15 23:36



Bookmark and Share


    Toro
Tack till Jer för en texthöjande ny titel.
2007-03-23

  Lilla_Lala
Den här talar till mig om ensamheten man kan känna i tvåsamheten. Jag tyckte om den. Tack!
2006-10-02

  Jer
Känner igen den,
nästan som mitt eget.
Den känslan gillar jag!

Titelen tycker jag berättar
bara halva sanningen.

Vad sägs om:
"Oss mellan raderna"?
2006-10-02

  Nemona
Jag tycker den här var rak och ärlig
om frågor som ofta dyker upp
Man önskar man kunde besvara
men kanske ger livet en mening
pga att det inte går--

(:
2006-03-13

    lillebror
jomenvisst. gillar framförallt mittenraderna.. ser det gärna som ett enda ögonblick. sedan - borta.. tack!!
2005-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Toro

Mina favoriter
Tröttnad