Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt liv , din bok




Skriv ditt liv i guld med förgyllna ramar

Det som vittrar sönder är ej guldet som du inom dig bar

Utan endast det du förgyllde med en gyllene ram.















Fri vers av Silverstjärnan
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-14 10:04



Bookmark and Share


  aol
Applåder vännen så bra skaldat kloka ord närmar sej ett bokmärke
2021-03-31

  devilsangel
ler..detta känner jag igen ;)
Tack..blir ett bokmärke
2009-05-08

  En strimma av guld
Vilka ord!! Applåder i massor. Vackert.
2009-04-17

  Bodil Sandberg VIP
applåder och sparas
2009-04-16

  Bodil Sandberg VIP
Kloka vackra rader..hur vi sparar inom och det skall vi aldrig mista!
2009-04-16

  Sturesdotter
Makalös!
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Silverstjärnan
Silverstjärnan