Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändrad syn

 

som om blicken

mattats av att

tankar om

en framtid inte

längre finns

 

som om blicken

inte längre kan se

några möjligheter

att ta sig vidare med

framåt - var ligger det

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2009-04-14 10:45



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Med ålderns rätt kan man ibland tappa orienteringen i tillvaron. Men man har ju istället en livs-erfarenhet. Själv måste jag medge att jag är ännu oroligare nu om vårarna än jag var när jag var femton.
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP