Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din doft, under mitt täcke av kaffe och cigaretter.


Det finns en önskan
någonstans där tomheten inte ekar som mörkret

Det finns en klagan
djupt där inne dit du aldrig får nå

Om inte tiden runnit så snabbt mellan mina händer
Om inte molnen vi blåst till sagor långt härifrån blåst bort
kanske jag skulle kunna visa dig att jag känner
visa dig att det rör sig något inom mig

Jag vågade inte öppna fönstret
vågade inte fluffa till kudden
Jag ville bara ha bilden av dig kvar där
vackrare än när solen speglar sin odödlighet mot bleckplåten

Begraven, gömd under mitt skal av cigaretter och ögon utan tårar
jag önskar du kunde plocka fram mig
låt mig gråta igen
få mig att minnas hur man gör

Det finns en önskan
någonstans där jag inte dansar till skuggor

Det finns en viskning om något vackert
djupt där inne dit mörkret aldrig når






Fri vers av Stefanie Nerman
Läst 507 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-14 17:14



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Beundrar ditt sätt att beskriva känslan, det gör du magnifikt.
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Stefanie Nerman
Stefanie Nerman

Mina favoriter
Järnrosen