Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
GUD skrattar...


TÄNK... ett RIKSDAGSPARTI ( KD ) som inte KAN...






.............................. skilja på saga & verklighet.

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2009-04-14 19:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att rösta. Det är min rättighet.

De står oftast där och försöker låtsas att de inte är provocerade.

Jag HATAR KD.
2009-04-14

  Johan Bergstjärna VIP
Larz

Fast man kan ju ändå rösta på det som är minst dåligt.
Vad säjer dom då... när du river röstkortet? : )
2009-04-14

  Larz Gustafsson VIP
Alla partier är skräp.
Därför vägrar jag att rösta.
Jag brukar riva mitt röstkort framför KD:s valstuga.
2009-04-14

  peter markurth
ja det är helt sjukt, e därför jag är komunist.......asg, vilka pajaser
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP