Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattsvarthet

Så vaknar jag till liv
under soluppgången
lämnar nattsvart vampyrliv
åt det förflutna

Ut ur mitt nu!

Lämna denna kropp!

Jag minns att jag har drömt
med grumligt innehåll
men formen var den
utav liv

Det är på natten de kommer
och jag möter dem bäst
i min sömn
med ett öga öppet
och de andra
paralyserade.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 487 gånger
Publicerad 2009-04-14 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin