Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ensam plats

De har satt dig på en piedestal
Du blev deras hjälte
Du blev deras trofé

Inget du gjort var ont
Inget du gjort var fel
Alltid fanns det någon annan att skylla på
Alltid var det hans fel
eller hennes
eller arvet
eller miljön
för dem var du så duktig
du var så präktig
rik och snygg
du gav till alla med ditt varma hjärta
men vad fick du tillbaka
när du blev deras hjälte
när du blev deras trofé
jo
en plats på deras piedestal,
man tackar…




Fri vers av Malin Rapp
Läst 721 gånger
Publicerad 2005-09-16 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Rapp
Malin Rapp