Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår hjälte

Han gav dig all den kärlek han hade inom sig
Han gav dig tillträde till världen
Han gav dig tillträde till livet

Han var redan min
när han också blev din
Hjälte

Vi övade våra roller
Vi spelade dem bra
Men han levde i en annan värld
Dit ingen av oss hade tillträde
En värld ingen av oss visste om

För oss var han allt
Han gav oss styrka
genom att ständigt testa oss
Han gav oss rikedom
genom att ständigt sätta upp hinder för oss

han lärde oss att livet är skört
han lärde oss vad kärlek är skönt
han lärde oss hur man hittar skatten i varje smärta
han gav våra själar vingar
men han kunde inte lära sig att fråga oss
han kunde inte ta emot
han kunde inte nära sig själv
för hur ber en hjälte om hjälp




Fri vers av Malin Rapp
Läst 675 gånger
Publicerad 2005-09-16 10:20



Bookmark and Share


  Arowana
Alltså, vem handlar detta om? Och sista raden är bäst!
2005-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Malin Rapp
Malin Rapp