Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga stora ord

 

det där livet

som enbart överlever

av att man vaknar varje morgon

 

det där livet

som inte ses av någon

för att det inte längre behövs

 

det där livet

med små bokstäver

för att inte störa för mycket

 

det där livet

har blivit mitt enda

och innehåller inget nytt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2009-04-15 08:44



Bookmark and Share


  Hans Christian
Sorgset men ändå skickligt berättat, tycker om upprepningarna.
2009-04-15

  erkki
Jag fick betalt i 2 år för att INTE gå till jobbet! Kallas avgångspension: Snacka om att inte behövas!
Men jag är glad ändå!
Fast jag har ju inte drabbats som du. Önskar att jag kunde göra något för dig. Du verkar så ledsen, men samtidigt så värdefull!
2009-04-15

  Eaglemountains VIP
Nya tider kommer, man kan inte undvika dem, eftersom man går mot dem. Ljuset finns där framme.
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP