Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det ändå vore sommar!

våren tycks mig kall och grå

orden fryser till is innan jag hinner uttala dom

min kropp är stel och frusen

det känns mer som höst än vår

kan någon ge tiden lite fart framåt?

bara en liten putt, det räcker så man känner värmen från solen




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2009-04-15 09:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Håller fullständigt med dig.
Det här vädret är ohälsosamt.
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP