Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sång från CD:n Sten Hur The Movie. Klicka för att höra den!


Den jag väntar på

Solen skiner, himmelen är blå
Alla flickor är så vackra så
när jag sitter här och tittar ut
Kanske kanske kommer hon till slut
den jag väntar på
den som jag ska få
som jag längtat efter nästan hundra år

Hon som aldrig ställer till nåt strul
Hon som stickar halsduken till jul
hon som är så god och rund fast smärt
och kan vicka på sin lilla stjärt
den jag väntar på
den som jag ska få
som jag längtat efter nästan hundra år

Hon ska dofta som en daggfrisk ros
Hon ska laga gott potatismos
Hon ska aldrig vara vrång och dum
när hon städar alla mina rum
den jag väntar på
den som jag ska få
som jag längtat efter nästan hundra år

Hon ska vara käck och tolerant
om jag väljer mig en annan tant
annars kan det riktigt illa gå
likadant som för dom andra två
men jag väntar på
den som jag ska få
som jag längtat efter nästan hundra år





Bunden vers (Rim) av stenhur VIP
Läst 1221 gånger
Publicerad 2009-04-15 09:41



Bookmark and Share


  UllaBritta
Väntat, har jag snart i hundrande år, att den rätte finns för mig någonstans.
Men kanske svår att fånga, min like och man.
Som säkert finns där någonstans.
Visst vickar jag förföriskt på min stjärt, och sticka kan jag också. Laga mat som en kock i bästa slag. Visst städar jag, men inte för mycket.
Jag doftar som hundra daggfriska rosor.
Jag "ÄR" en nyutsprungen ros.
Men ändå får jag kanske vänta, i hundrande år.
Jag borde nog fälla en tår?
2009-04-21

  Sturesdotter
Hm..kanske dags för hundinköp...?
Skojar bara, humorfriskt!
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP