Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig för den jag är


Det jag har kvar som fortfarande känns unikt,



Det som finns kvar av allt som vi skrattade åt, sena kvällar om våren..



Alla bekymmerslösa tonårstankar som bara myllrade mellan kåkarna,



Det fanns inga måsten då,

Alla drömmar,

tankar,

åsikter,

skönhet,

skratt,


Jag ville bli vuxen då,

Nu vill jag bara vara ett oförstående barn..





Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-14 15:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ja så kan det va, bra framfört. Hursom, så bör du alltid bli älskad för vem du är, alltid.
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP