Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Olika vägar

 

vi står vid vägskäl

många gånger i våra liv

och måste bestämma

riktningen på fortsättningen

 

idag vet jag mer om det

än någonsin förr

och jag gör mina val medvetet

impulsernas tid är över

 

eftertänksamt väljer jag

precis som du och alla andra

efter ett liv med sorger och bekymmer

som lärt oss vad vi vill med den tid vi har

 

jag gör mina val

du gör dina men

aldrig kommer jag att säga

att min väg är den rätta

 

aldrig ska du behöva uppleva

att jag sviker dig som vän för att

du inte passar min väg

gå dina egna vägar min vän

 

för mig kommer du ändå

alltid att vara en vän

såvida du kan ge mig

full respekt för mina vägval

 

i min värld är inga vägar fel

vi väljer olika men vänner

ska aldrig känna sig utanför

för att de har gjort egna val




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2009-04-15 10:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt suverän Ulla.
2009-04-16

  Hans Christian
Förnämlig text som mycket respekt och insiktsfullt talar om hur vänskap skall vara. Bravo !
2009-04-15

    ej medlem längre
Bra skrivet, och visst ska man respektera varandras val...
2009-04-15

    sunnanvind
Låter som en god vän talar här..
2009-04-15

  * Ammi *
Nej vem ger nån annan rätt att döma ens val? en talande text om respekt för varandra
2009-04-15

  jardan
En vacker stark text som visar stor ödmjukhet och respekt inför sina vänner
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP