Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens bästa vän

 

så glad jag blev

över tavlan från min vän

vi kallade varandra för systrar

innan hon försvann ur mitt liv

så hur länge

är man

världens bästa vän




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-15 13:38



Bookmark and Share


  Hans Christian
Ja, hur länge är man det ? Vemodig text, eftertänksam...
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP