Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smile

Jag ser dig le
bara jag tänker
från allvar
till lycka

Ett leende så sött
och fullt med charm

Min dåliga dag
och du är där
i mitt sinne

Stänger mina ögon
låter mig fyllas
med glädje
med dig

Och jag kan också le




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-15 17:56



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Så ska det ju vara. Leenden ska smitta!
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen