Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheter

Djup inne, långt under min uppbyggda fasad
finns många hemligheter.
Mörkare än du kan tänka dig.
Hemligheter, som gång på gång rivs upp.

Jag har byggt min fasad med vilje.
Allt för att inte verka svag
Men innerst inne är jag liten, Mycket liten.
Hemligheterna, Jobbiga minnen.

Djupt rotad är smärtan jag känner
Men väljer att försöka glömma
jag vet att det är fel, att det bara blir värre
Hemligheter, som jag inte orkar med.

Jag orkar inte smärtan,
men ändå orkar jag inte, klarar jag inte av
att lätta mitt hjärta.
Hemligheterna sliter i mig, jag vill. Men vart finns orken?

Djup inne vet jag vet att jag behöver hjälp.
Men orken finns inte att leta efter den.
Apati. kan man kalla det så?
Hemligheter...




Fri vers av StompJossan
Läst 738 gånger
Publicerad 2009-04-15 21:50



Bookmark and Share


  Vildkärlek
Insiktsfull
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

StompJossan
StompJossan