Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilda vackra Barn!





Vild ren ( nat )urkraft.

Var tog det vackra

vilda barnet DU vägen?




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2009-04-15 21:52



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mitt i prick...

att konfrontera det inre barnet,

fram med urkraften...

lekfullt,,,,

locka,,,

till liv.
2009-04-16

  Maria T
Ja, vart tar vi vägen?
Rolig bild
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP