Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommargryning

En försommardag
i junis gryning

Finns bara du och jag
med vallmoblom omkring

Insjunken i din famn
i dina ögons oceaner

Nämner du mitt namn
bland dina semesterplaner

Doften av dagg i ett liljeblad
gror i mitt hjärtas kärleksparad

När ett grässtrå kittlar min kind
är kärleken både stum och blind

Det finns inga ord som kan förklara
hur underbar bara du kan vara




Fri vers av Jenny*
Läst 735 gånger
Publicerad 2005-09-16 13:01



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
sött och mysigt var detta....fint flyt i texten!
2005-09-17

    ej medlem längre
Fint! Det enda jag kan bli lite "småirriterad" till är att det är rim ibland och inte rim ibland. Det är som att dikten är en viss sort i början och sedan går du över till rim.
2005-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Jenny*
Jenny*