Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursäkta !

Så jag gör
en lista för att bli lyckligare

1 Le för fan
2 Se inga hinder se möjligheter
3 Råna en Schweizisk bank
4 Hitta en tjej som nöjer sig med tio centimeter
5 Förstora penis på lunchrasten

Alla
ska vara
så jävla lyckliga nuförtiden
och fort ska det


Vad är det för fel på
lite hederlig
svårbotad
panikångest

Vad är det för
fel på
att tömma sina
fickor
ödsla bort sina sista slantar
på halvhjärtad psykologhjälp

Jag gör
en lista för
att bli
en bättre poet

1 Research
2 Lär dig något av punkt 1
3 Lev och skriv om det
4 Skaffa skrivmaskin
och en stuga på landet
utan elektricitet
5 Köp levande ljus
och massor av billigt rödvin
obs lämna inte stugan
förrän
du har fått din första
diktsamling publicerad av ett seriöst
förlag
6 Förbered dig på att dö i stugan

Det är mycket snack om
poesi
nuförtiden
spoken word
poetry slam
kylskåpspoesi
vardagspoesi
onaneringspoesi
cancerpoesi
skräppoesi
finkulturspoesi
ren poesi
smutsig poesi
poesi utan gränser
läkare utan
möjlighet
att stoppa poeterna
vid
gränsen

Jag gör en lista
för att inte denna
dikt ska bli så
lång

1 Ha en kort rubrik
2 få inte storhetsvansinne
3 Skippa detta partiet
4 Stryk punkt 4
5 Be offentligt om ursäkt
om du ändå inte lyckas
korta ner
denna
förbannat
långa
d
i
k
t

eller
vad nu
detta är ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 852 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-15 22:44



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Härligt dikt så som livet kan vara känner ilska mellan raderna det är nyttigt med ilska :)
samt tycker jag dikten var underhållande och lite ironisk
mvh Anna-Karin
2009-04-16

  Suzy med punkterna
Suveränt poetat;=)))
2009-04-16

    obscura
haha, fan vad nice ... "var beredd att dö i stugan" klockrent ju
2009-04-16

  Havanna
=))))
2009-04-16

  Carola Zettergren
TACKAR för denna som bokmärks omedelbums!!!!
2009-04-16

  Joakim Södersten
Så skönt befriande, så bra komponerat ... tycker om.
2009-04-16

    Bim
...ja vad det nu än är så bjuds man på många glada skratt,-och
det är inte alla som kan,---ja skratta menar jag,-mellan anfallen
Tack!
2009-04-16

  Aisha VIP
...fantastisk text...
riktigt genial... :-)
2009-04-16

  Lilla My* VIP
Det här va fan det bästa som har diktats ihopa här!!
Applåderar o stampar fötter**
Mycke snack o lite verksta va de ja!!;))
2009-04-16

  Svartsilver
fy fan vilken rolig och haha underhållande dikt jag skrattar mitt i all min egen poetiska sorg!
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan