Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar tid och lobotomi

 

det är sant

att man vänjer sig

när man tänjer sig

det är bara det

att när glädjen

aldrig når ända fram

mer än korta sekunder

när den där bubblande

livskänslan saknas

undrar jag

*

jag bad änglarna

komma förbi med lite

livslust

kanske hörde de fel

och gjorde

lobotomi

inatt

*

kanske har

de en annan

uppfattning om

livslust

eller också

hade de

inte

tid

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2009-04-16 07:51



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Just så som det är, innerlig text om mitt i.

Eva
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP