Foto: Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Ulla


Vi två

 

som ett gammalt par

går vi samma rundor

varje dag

 

hon och jag

jag och hon

vi två

 

som varandras skugga

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2009-04-16 09:30



Bookmark and Share


  Hans Christian
jag tycker mycket om sista raden!
2009-04-17

  Eva Langrath VIP
gott är ha ha en sådan vän, jag vet, kärlek utan förbehåll.

Eva
2009-04-16

  * Ammi *
människans bästa vän, ja djuren betyder så mycket mer än vi ibland anar ..
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP