Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Massage~p a s s a g e

.


genom kärleksfull massage

tog vi oss igenom en svår passage

vi var så trötta & spända

men äntligen kände vi livet vända

 uppfyllda av nytt ljus

gav vi oss hän i ett vårrus

i naturen fria från världens spektakel

genomgick vi livets mirakel

.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2009-04-16 12:25



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Härlig känsla och rimvers...

en helande dikt,

massage är sååå skönt:-)
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP