Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är så fin!




Du är så fin

Som ett vällagrat vin

Jag vill inte längre vara ett svin

Du får mej att tänka på blommor & bin

Jag vill inget annat än att vara den älskade din

Hela ditt underbara väsen uppfyller min kropp mitt sinn.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2009-04-16 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP