Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
When your dead yore soon forgotten, who cares abouth a corps .../motörhead...


betraktelse...

Vet ni vart sanningen står att finna? i hjärtat som blöder ned tusen helveten i timmen, bortom rusen vi söker i natten, ett steg från tyraniets träldom, 2 steg från kampen, kysser dig för satan, känner du ej min kärlek? är den rutten, min hjärna är full med mask, gräver ut dem konstant, tankarna rear jag ut idag, 10 till priset av en, platsen är begränsad, mitt vapen i handen tills jag faller, tror inte att vi behöver vänta länge, ty fem meter räcker ej långt, staigth to hell boy etc, nu mördar vi ett lik - och begraver visdomen, de imbecilla betraktar hatet som en självklarhet, jag vet att döden närmar sig, de säljer der sturmer på pressbyrån, nu ska jag knulla en skugga, och spy upp gårdagens varbölder, duger ej detta kan du dra åt helvete....




Fri vers av peter markurth
Läst 363 gånger
Publicerad 2009-04-16 13:13



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Snyggt som attan
2009-04-16

  Fokus
I det vita finns inte mycket att se eller lära. Det är i det svarta, i skiten, i rännstenen, på gränsen, i det blödande den finns.
Ord skjutna från höften.
2009-04-16

    trollflöjt
fy ända in i tusan vad du skriver bra! rivigt och i 420, minst. det är så jä... bra!
2009-04-16

  Vinkelns
.... väsande f@*&in´ fantastic! Bloody bravissiomo. Ditt bildspråk är lika vasst som glasklart.
2009-04-16

  Feminaz
ord och inga visor...
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth