Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte utan att det känns

 man kommer  vidare,

men inte utan att det känns

 

  




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 377 gånger
Publicerad 2009-04-16 15:47



Bookmark and Share


  Rachel Roth
Ja!
2009-12-22

  mare VIP
Sanningens ord........
2009-04-17

  Blodros
Ja...precis så..
2009-04-17

    Elin Sundström
Du beskriver något som kan verka självklart men som inte alltid är det. Din dikt uppmanar och uppmuntrar. Tack för det!
2009-04-16

  Roula O
underbart fint...
2009-04-16

  Eva Langrath VIP
Så sant livet hinner alltid ikapp oss vart än vi föröker fly.

Eva
2009-04-16

  Suzy med punkterna
Mycket fint
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell