Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlösa sentenser

Studiet av gårdagen
ger förvissning om bakslag.

Den naive lyssnar på dagsnyheterna
den vise brukar sin trädgård.

Så länge fröet gror
fortgår livet.




Övriga genrer av vera gade VIP
Läst 381 gånger
Publicerad 2009-04-16 16:09

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tidlösa sanningar.

Eva
2009-04-18

    ej medlem längre
Odling är grunden till visdom ...
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP