Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stum av ord

Jag behöver hjälp...

Jag viskar
I mina tankar.
Just de orden om och om igen.
Jag kan inte få någon hjälp om jag viskar.
Kan man inte koppla in mina tankar till en högtalare?
Så slipper jag själv stava meningen med mina egna läppar.

Det är inte så jävla svårt att säga det.
Men hur har det då blivit det?

Jag behöver hjälp...




Fri vers av Dumb
Läst 175 gånger
Publicerad 2009-04-16 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dumb