Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erokrati




Så skickligt du dolde ditt pärlband av orgasmer när du talade inför nationen i TV. Jag satt under din långkjol & du hade inga trosor.
Du talade som i trance, himlade dej bara lite då & då. Vi bodde på Stockholms slott efter vår eropolitiska statskupp. Vi hade skapat en erokrati & så skulle det förbli för sanningen uppenbarar sej bäst i det intima mötet två själar & kroppar emellan. To do do to do do to do do dooooo. Stocholm is the city were they say: take a walk on the wild side... allright... haaa. 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 511 gånger
Publicerad 2009-04-16 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP