www.youtube.com/watch?v=7zwAeV0xJsA

DRA UPP LJUDET!!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

www.youtube.com/watch?v=7zwAeV0xJsA

DRA UPP LJUDET!!




Så jävla fri!




Yiiiiihaaaaaa!

Jag är så jävla fri!!

Jag är äntligen förtidspensionerad!!!

Det riktigt sjunger i kroppen!!!!

Sädesledaren kröker sej!

Själen föds på nytt.... ahhhhhh....

Äntligen kan jag vara den coola cat jag alltid varit.´

Äntligen kan jag andas ut... snart kan jag bli frisk...

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 250 gånger
Publicerad 2009-04-16 21:22



Bookmark and Share


  Svartsilver
haha nice!
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP