Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kysser dej





kysser dina sår

kysser din glädje

kysser din sorg

kysser din längtan

kysser din vrede

kysser dina innersta önskningar

kysser dej


kysser dej ljusår

kysser din ångest

kysser dej överallt

kysser dina öknar

kysser alla dina världar

kysser alla dina liv

kysser dej




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-16 21:52



Bookmark and Share


  ramsesII
gillas sannerligen.../
2009-04-18

  Cosmic Johanna
Tänk att kyssar kunde vara så inlevelsefulla och mångfaldiga...

dina kyssar landar hos mig:-)

Dina dikter gör mig oftast så glad, de skruvar och lever sina liv precis som dikter ska...and I enjoy:-)
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP