Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Jag fick ett brev

 

det kom ett brev

fyllt av

medmänsklig värme

ett brev från en som jag knappt känner

 

jag slogs av uppriktigheten

viljan att nå fram till just mig

från en som just genomgått

sitt livs största kristillstånd

 

när äktheten lyste

mellan raderna var

det som när solens

strålar träffar ögat

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2009-04-17 08:07



Bookmark and Share


  Hans Christian
Sista strofen är utsökt
2009-04-17

    ej medlem längre
Ja-håller med visen under-don efter person!
2009-04-17

  erkki
Det var du väl värd. Så fint som du "svarar" i ord och bild!
2009-04-17

  Eva Langrath VIP
Så gott att du delar och att svåra erfarenheter kan hjälpa andra
i samma kamp. Äkthet lyser genom dina rader.

Eva
2009-04-17

  Sturesdotter
Så vackert o kärleksfullt kompenerat att jag hoppas du skriver detta till vännen du fick brevet av. Givetvis fick du ett sådant brev, du är ju den som sänder solstrålar genom allas revir.

Dina foto är alltid så väl överensstämmande med dina texter.
2009-04-17

    ej medlem längre
Ett brev betyder mycket, bra skrivet!
2009-04-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Underbart att höra
att brev kan göra
så gott och väl guld för
en mottagande själ!
Så fint berättat!
2009-04-17

  glittertindra
fint om just detta.. människors möten, på alla sätt.. ett brev gör så mycket... :)
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP