Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart jag än går...Regler, regler, regler

Varför inte sträcka ut en hjälpande hand

Istället för att kallt bara köra över den som redan ligger
Även om man har rätten på sin sida att göra det...så hur kan man?

Vilka skador har en sådan person?
Vad har gjort henne/honom så ytlig

Varför bara prata om pengar
När det handlar om människors väl

Varför vara egoist

Varför alltid skylla på att så är reglerna

Varför skapa krig mellan människor helt i onödan

Om hjärtat säger att det är fel...men reglerna säger det är rätt
Vakna!

Människor måste börja göra det som är rätt och inte säga att
vi måste följa våra regler

Människor måste vägra följa regler som är fel och skapa ett
samhälle med samspel, empati och Harmoni

Sluta kriga. Vi är inte fiender. Vi är medmänniskor.

Jag ger mig, lägger mig på rygg och blottar min strupe
Nu är det fritt för alla hyenor att hugga

Men huggen kommer inte
De är nöjda så länge jag ligger kvar och håller käften

Jag VILL inte
Men vad ska jag göra då?

DE har rätten på sin sida.......Enligt REGLERNA!

Ligger kvar.











Fri vers av Therés
Läst 267 gånger
Publicerad 2009-04-17 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!