Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haikuform

Texten har som bakgrund att det jag gav som vän inte var tillräckligt när det visade sig att jag inte hade den "rätta tron" 




Jag gav

 

jag gav min skärv med

gott hjärta och i god tro

nu krävs jag på mer




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2009-04-17 10:59



Bookmark and Share


    sunnanvind
Ledsamt...kram!
2009-04-17

    ej medlem längre
TRAGIK-PÅ "HÖG" NIVÅ! Rätt tro?????suck!
2009-04-17

  Eva Langrath VIP
Igenkänningsfaktor

Eva
2009-04-17

  Sturesdotter
Oj, sånt här känner man igen
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP