Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektivförskjutning





Vi förseglar ett ansikte

som om närhet

vore ett avstånd ett
okulärt bak och fram

så lever vi

vi förseglar ett ansikte
viker en början ett slut
punkter och sigill

punkter och sigill

estetiskt ställningstagande estetiskt
älskande i paranteser mellan

sushi espresso deppresso Marimekkoecco
mycket sällan jord damen


punkter och sigill rött och svart livet på
riktigt blod jord rött svart

rullande skratt i jorden jag säger
svettas jorden såsom skrattet då barnens huvuden
syntes första gången i allt det röda och
vi älskade oss i gravens närhet, rött och svart
ljus i jordskugga jag säger

vältra dig kära










Fri vers av Jaqualx
Läst 437 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-17 11:27



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
underbar text från dig
efterlängtad dessutom
uppprepningarna sitter precis där de ska
och denna livsresa vältrar jag mig
gärna i gång på gång
skiter i punkterna men gärna ett sigill
2009-04-17

  Cris
Härligt att bara läsa en dikt av dig.. orden.. den speciella sammanställningen.

Tack för det just nu. C
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Jaqualx
Jaqualx