Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med jorden under fötterna



Med jord under naglarna
och svettdroppar i pannan

under
          solens
                   värmande
                                   strålar

just då när livet börjar andas
och gräset åter börjar gro

och stegen ut i verkligheten
tages med små, små kliv

och det är precis som att
hela världen ler mot en

solsmekt och omsluten
av dagens helhet

där vandrar jag våryr












Fri vers av DanSan
Läst 827 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2009-04-17 12:02



Bookmark and Share


  aol
underbar text enkel rak
2009-05-27

  Nasrin
Vackert och underbart!
2009-05-04

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbar
2009-04-26

  Sturesdotter
Våryra är den bästa av yrslar!
2009-04-22

  Gunilla VIP
Våryra vandrare
möter du måhända på vägen?
Så fin!
2009-04-18

  AnnaMy
jättefint skrivet, mysigt och varmt. man tänker på sommaren
2009-04-17

  © anakreon VIP
Goa grejer!
Carl-Erik
2009-04-17

  Miss Mod
Berusande vårhälsning
2009-04-17

  Bodil Sandberg
Förlusterligt att läsa käre poet
en skönaste dikt av klass och dignitet
2009-04-17

    Bim
..dina snälldikter är som små goda karameller
2009-04-17

  Night Soul Woman
mmm . . . en underbar känsla, fint beskrivet*applåd*tack för läsningen!
2009-04-17

  Teresia Ridell
Smeksamt, rusigt, vackert !
Vandrar våryr jag med:)
2009-04-17

  Måna N. Berger
Vandra ut i våren Dan, och le mot solen! Aprilkram på dig! :)
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan