Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lovsång till våren



Jorden är urgammal
men regnet åldras inte
Bergen är urgamla
men våren är ständigt ny

Jag strör en sång i morgonvinden
och låter skogen sjunga den
Utan slut är sången, utan slut
Över hela skogen ljuder den




Fri vers av Maria T
Läst 1209 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-04-17 13:30



Bookmark and Share


  aol
Som vi själva vi blir gamla dör men icke vår själ den lever evigt,
2014-07-11

    Monica Kvist VIP
Så underbart och vackert. Jag hör din sång inom mig
2014-02-05

  Elisabeth VIP
Väldigt fin stämning i denna! Känns som en psalm som skulle vara fin och lyssna till med enkel pianopling eller akustisk gitarr.
2009-08-04

    wildrosen
jag strör guld över din vackra poesi ...applåd vännen
2009-05-15

  aol
underbar säger jag bara
2009-05-10

  mare VIP
Vackra rader.....
2009-05-02

    ej medlem längre
Fin lovsång!
2009-05-02

  ramsesII
fantastiskt och välskrivit.../
2009-05-02

  Jessica Ebbesson
Vilken vacker lovsång till våren!
2009-05-01

  Roula O
underbart vacker lovsång...
*applåder i massor och bokmärkes*
2009-04-28

  Michaela Dutius
Så underbart vacker...känns som något man vill ropa ut i den genomskinliga våren
2009-04-28

  Jaseph
Någon bad mig läsa denna dikt. Den tar tag i mig direkt. Ingjuter hopp och glädje. Tack för en underbar läsupplevelse! Jag sparar den som bokmärke!
2009-04-24

    Annika J
Andra strofen är helt suverän.Skriv nya sånger åt oss!
2009-04-24

  Larz Gustafsson VIP
"Jag strör en sång i morgonvinden".
Enorm rad i en i övrigt förträfflig dikt!
Tanken går till såningsmannen som gick ut för att så.
Vi får så vid alla vatten.
2009-04-24

  Elaine.S VIP
För mig känns dina ord trygga..men också sprudlande, fin läsning!!
2009-04-24

  Bodil Sandberg VIP
Vilken fantastiskt fin lovsång!!!!så vacker så högtidlig på något vis och fylld av livsglädje!!! tack för ett finaste bokmärke!

utan slut är sången - utan slut
över hela skogen ljuder den - tack
2009-04-22

  Eaglemountains VIP
En underbart vacker lovsång, som går över berg och dal, i skogar, och aldrig dör ut ....
2009-04-19

  anits VIP
En underbar lovsång,
kan känna hur den ljuder
2009-04-19

  Sladjana Zubcevic VIP
"Jorden är urgammal
men regnet åldras inte
Bergen är urgamla
men våren är ständigt ny"
Underbart skrivet min vän!
2009-04-18

  En strimma av guld
Den var så fin. Lovsång ett gammalt fint ord tycker jag.

Fortsätt skriv så jag får läsa.
2009-04-17

  Fredrik Stillesjö
Hej Maria T

Vilken lovsång! Jag sjunger den redan... Bokmärkes! Hälsar vännen Fredrik
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T