Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ambivalens




jo

jo

jo

jo

jo

jo

jo

jo

jo

jo

jo

jo

jo

jo

jo

jo




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2009-04-17 20:55



Bookmark and Share


  ramsesII
stort flin.../
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP