Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fråga till en död

 

- Hur är det där på andra sidan?

- Jag vet inte ...




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2009-04-17 21:28



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Det lär dom inte svara:-)
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP