Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas att det är sant

Du sa jag tror han gillar dig
jag viftade bort det
du sa det en gång till
jag log




Fri vers av Blunder
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-17 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blunder
Blunder