Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast när vi älskar...

 

 

...är vi vakna.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2009-04-18 00:09



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Håller med detta korta påstående,,,

kärlek är allts ursprungkraft, och sen visas den i olika former.
2009-04-18

  Johan Bergstjärna VIP
Svenna

Det beror på vad du menar med "hat".
Hat kan ju vara en del av kärleken, asså om det är ett positivt hat.

Ghandi sa: hata synden, inte syndaren.
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP