Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dem som trodde att ni var mina vänner - tills den dagen kom då jag följde min egen väg


Behandla andra

 

söker inte strid

i tron att min väg finns där

 

söker inte vänner för att be tillsammans med

vänner är till för att vara

just vänner

 

ni som säger er veta vilken väg som är den rätta

gå den vägen men låt mig gå min

försök inte frälsa mig för att jag ska gå din väg

 

till alla er som tror att man kan låtsas vara äkta

bli avslöjad med handen i kakburken 

hoppar på sin så kallade vän med hån och förakt

till alla er vill jag säga

stå för era felsteg

 

falskhet  kan inte döljas

bakom bibelcitat

den du inte respekterar

respekterar inte heller dig

var det inte så här:

behandla andra som du själv vill bli behandlad

 

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2009-04-18 07:15



Bookmark and Share


  * Ammi *
slutklämmen säger allt i denna text!
Låt oss var den vi är, låt oss välja våra vägar själv utan att bli föraktade .. vem bestämmer vilken väg som är den rätta?
kramen
2009-04-18

  Gunilla VIP
"Den som vill förändra
sig själv och sin situation
behöver två saker:
Mod och kärlek.
Modet hos sig själv att
genomföra förändringen,
kärleken från omgivningen
att stödja på vägen."

citat från
Tommy Hellsten

Du äger modet Ulla!
2009-04-18

    sunnanvind
kramar dig Ulla och hoppas det reder sig!
2009-04-18

    ej medlem längre
Finns bara en kommentar-applåd!
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP