Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns människor som triggas av utmaningar

Nej jag är inte ateist . . .




Ni som behöver utmaningar

 

är du kristen och söker

en utmaning

var snäll och kom inte till mig

låt dig inte triggas av mina ord

om att jag går min egen väg

 

dra inte ihop dina bönevänner

be inte för mig i hopp om att

just era böner ska få mig

till er väg

ordet respekt för andra

finns inte i den värld där

man slår folk i huvudet

med bibelcitat

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2009-04-18 07:19



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Att be för någon
är att den
personen
får den kraft
han / hon behöver
för att orka gå
sin väg.

Och den vet jag ingenting om!
Så tänker jag.
2009-04-18

  Sturesdotter
Respekt emot varandra; tänk....att det ska vara så svårt?
2009-04-18

  Vilsen Annette-hittar vägen
Får man säga F** vad bra!!!!!!!!?????? Jag håller med till 100%
2009-04-18

    Erika H
Viktigt budskap.
Oavsett vad det gäller, att försöka övertyga andra om tro eller tyckande är inte den utmaning som ska antas utan att visa respekt. Och vara där. Precis i det som är.
2009-04-18

    ej medlem längre
Nej-kärleksbudskapet börjar verkligen lukta-illa!
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP