Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glasdagsvag

¤

jag jagar
en feber

och några
fyrtaktsdrömmar

¤

den här lördagen
bultar efter dig
i ett plåtskjul

¤

jag vill prata
snusk och filosofi
med dig under mig
i ett svart rum
ovanpå natten

¤

en gång
samlade jag
på luktsudd

¤

finansmarknaden
är manodepressiv

¤

andrahandsvärdet
är en nattsärk

dina påklädda drömmar
brusar en bit ut från
land


¤

min terapeut heter sven

jag samlar damm och drömmar
bland svaren som ännu
inte lärt sig simma

¤

luften finns inte
dessa glasdagar

¤

du knyter dina skor

en gång ville jag liv
där jag nu
jagar feber

¤




Fri vers av Blod, Snått & Juling
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-18 14:33



Bookmark and Share


  Emmelina
'finansmarknaden
är manodepressiv'

du fick mig
2009-05-16

  Sanningsägaren VIP
fascinerande språkbruk
uppskattas
fast känns lite som du
haft för brått i slutet
du inspirerar
tack!
2009-04-18

  lyckeli
facinerad av ditt
sätt att skriva

ett osammanhang
som hänger ihop


mi lajk
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Blod, Snått & Juling
Blod, Snått & Juling