Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner doften från din vackra själ






När minnen vaknar

ser jag dina vackra ögon

framför mig

och

önskar att du är

här bredvid mig


Kärleken mellan våra själar


Havsskum och pärlor

mellan våra kroppar


Vågor kysser stranden

som jag din själ


Snäckor dansar

i de gröna oceanernas trädgårdar

medan

Vi väntar i varandras händer

på födelsen

av våra morgnar


Jag känner doften

från din vackra själ

vart jag än vänder mig





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-18 14:51



Bookmark and Share


  kärleks ängel
ljuvligt hjärtans rytm!
2009-05-13

  Gisela Nordell
mycket vacker poesi!
"vågor kysser stranden som jag din själ"
En stilla nåd att få känna så mycket kärlek
trots smärtan den också givit dig..
2009-04-30

  Losnall
underbart fint. bravo!
2009-04-23

  Sturesdotter
Berör!
2009-04-22

  En strimma av guld
Fina ord!!!!

"Jag känner doften

från din vackra själ

vart jag än vänder mig"
2009-04-20

  mare VIP
Vackra ljuvliga rader........
2009-04-20

  Bibbi VIP
Gillar Molnspanares sätt att utrycka sig här.
Applåd!
2009-04-19

  ramsesII
såå underbart, en fröjd ända in i hjärteroten att läsa dina ord.../
2009-04-19

  Ewa Flower
MMMM, så härligt det är att läsa denna vackra dikt!
2009-04-19

  Elaine.S VIP
Välkomponerade ord, som en sång till kärleken..
gillar speciellt

"Havsskum och pärlor

mellan våra kroppar"
2009-04-19

  Blåbäret
väldoftande rader, fint...
2009-04-19

  ramsesII
vackert.../
2009-04-19

  dalida_bl
Doften...ögonen...minnen...Vackert!

Där någonstans i bilden......minnen påminner tankar om en tid ...på den tiden*ler*( jag tolkar på mitt sätt...)

Tack för att du fick mig att tänka ....*uppskattar*
2009-04-19

    ej medlem längre
Dina minnen frambringar mina...
Tack!
2009-04-19

  ~Leonardo~
Underbart med dofter...härligt skrivet i stor harmoni..
2009-04-18

  Junitvillingen
Vackra, vackra du...med så vackra texter...så här ljuvligt kan bara DU skriva!!
2009-04-18

  Suzy med punkterna
Vackert längtansfull
2009-04-18

  Roula O
underbart fin text och jättefin bild...
2009-04-18

    ej medlem längre
En mycket vacker dikt om en vacker själ... skriven av en vacker själ! BRA!!
2009-04-18

  Eaglemountains VIP
Kärleken byggs upp, ur Din vackra själ, i vackra minnen, Du är kärlek, i hjärta, i sinne, i minne ....och doftar kärlek .....
2009-04-18

  friheten
Wonderful
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic