Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haikuform i två strofer


Motstånd

 

motståndet ska du

vara rädd om och aldrig

låta någon ta

 

de som är utan

vill gärna stjäla ditt så

se upp för tjuvar

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2009-04-18 15:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt klokt dubbelhaikat Ulla!:))
2009-04-20

  Annie b'larsson VIP
Jag ger en guldstjärna för motstånd! Motstånd är guld värt.
2009-04-19

  jardan
ja motstånd vittnar om styrka så håll i
2009-04-18

  * Ammi *
just det! Motstånd är bra!!
2009-04-18

  Gunwale VIP
Ja, hellre motstånd än avstånd mellan människor.
2009-04-18

  Gunilla VIP
Yes!
2009-04-18

  Sturesdotter
Tjuvar här o i verkligheten; det finns.
Oftast handlar det om....tidstjuvar för mig förstås!

Bra ihopknåpat!
:O)
2009-04-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Motstånd kan va´gott
om man rätt fått
det, som håller
i vått, som torrt!
2009-04-18

  Hans Christian
Snyggt komponerat och tänkvärt !
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP