Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SommarLycka





Det är dans på Solöga brygga
Dina ben är så himla snygga
Dina ögon så underbart stygga


Kom min älskade i en dans
Sen går vi någonannanstans
& älskar oss bortom sans


Äntligen får jag se dej fri & glad
Långt ifrån buller & ofrid i vår stad
Kom så klär vi av oss & tar ett bad


Jag vill ha dej på en solvarm klippa
Jag vill höra dej efter andan kippa
Våra sorger & problem vi äntligen får slippa




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2009-04-18 15:39



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Sommarlycka på rim.

en härlig känsla förmedlas:-)

applåder min vän!*
2009-04-18

  ramsesII
stort leende..../
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP