Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var dina ord i morgonens sol


fulländat ...

Dina ögon
och din kropp mot min
som en passande pusselbit

-funnen.


och dina ord...


- det känns
FULLÄNDAT.




Fri vers av *Boppisgodis*
Läst 226 gånger
Publicerad 2009-04-18 16:34



Bookmark and Share


  C.Källner
Huru komplett!
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

*Boppisgodis*
*Boppisgodis*