Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa förbannade svek





Fy fan för dessa förbannade svek
Bakom en mask av så kallad kärlek


Människor som empatin stänger av
Så att relationerna går sönder & i kvav


Likgiltighet bakom fasad så from
Det är klart att det leder till sjukdom 


Det är sånt som resulterar i suicid
Det är valium, det är inte frid


Rädsla, locket på, & arrogans
Gud, jag vill leva någonannanstans


Vi lever i en grym förträngningskultur
Själen tynar bort inuti en gyllene bur


Men jag vägrar, jag går aldrig med på det
För jag har sökt & funnit det sanna livet.




 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2009-04-18 16:51



Bookmark and Share


  stella
Ja man blir illamående när man inser hur det går till. :(
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP