Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter dagsverket.


den som ändå vore liten
och buren i en famn
den som ändå finge somna
trygg på någon vuxens arm

när kroppen värker
utav trötthet
önskar jag att cirkeln slöts
i ett evighetens vägskäl
där alla årens vägar möts




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 437 gånger
Publicerad 2009-04-18 17:29



Bookmark and Share


    Tea Alex
Vackert och lite melankoliskt!
2009-04-18

  Carola Zettergren
Enastående, mycket väl skaldat av dig!Applåder!!!
2009-04-18

  Mr Lindemann VIP
när kroppen värker
utav trötthet
önskar jag att cirkeln slöts
i ett evighetens vägskäl
där årens alla vägar möts

I korsningen av ett nu
träder så historiens
vingslag in över vägen

det förflutnas närvaro
i en närvaro bortom
sinnena

Framtiden går in med
breda spår och flyr
in i längtan
2009-04-18

  Eva Langrath VIP
finstämt och vackert precis i rätt ögonblick fick jag din text.

Eva
2009-04-18

  Syrsan
Mycket finstämt. Läser dikten och bevarar orden.
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger